Μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου και του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας κάνουν δράσεις μαζί

Μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου και του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας κατασκευάζουν, μαγειρεύουν, κάνουν μάθημα, τρώνε, χορεύουν και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί!

Σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας 6 μαθήτριες του 4ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τους εκπαιδευτικούς κ.Λεωνίδα Παπανικολάου και κ.Μαρία Δερενίδου που τους συνόδευσαν.
Οι δράσεις ξεκίνησαν με δημιουργία αφίσας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας μέρας ΑΜΕΑ και συνεχίστηκαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με την κατασκευή του Ρούντολφ το ελαφάκι.
Κατόπιν άρχισε η διαδικασία δημιουργίας πίτσας και ελιόψωμων.
Μία ομάδα μαθητών και από τα δύο σχολεία με την καθοδήγηση των 2 εκπαιδευτικών του 4ου γυμνασίου Πτολεμαϊδας φόρεσαν τις ποδιές τους και τους μαγειρικούς τους σκούφους και σήκωσαν τα μανίκια.
Οι υπόλοιποι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους για μάθημα το οποίο παρακολούθησαν και οι μαθήτριες του 4ου γυμνασίου Πτολεμαϊδας.
Οι πίτσες και τα ελιόψωμα δεν άργησαν να ψηθούν και ο χώρος του σχολείου να μοσχομυρίσει.
Μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν όλοι μαζί τραγούδησαν τα Κάλαντα χόρεψαν, τίμησαν ιδιαιτέρως την πίτσα και τα ελιόψωμα αντάλλαξαν δώρα – ευχές και την υπόσχεση για περαιτέρω κοινές δράσεις.
Ήταν μια μέρα που θα την θυμόμαστε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.