Συμμετέχουμε σε Γεωπονικό δίκτυο σχολείων από διάφορα μέρη της Ελλάδας

Την Τρίτη 12-12-2023, η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κα Νίκη Βουλκίδου συμμετείχε σε προγραμματισμένη διαδικτυακή συνάντηση με τα ΕΝΕΕΓΥΛ Νάξου, Χίου, Ρόδου, Ορεστιάδας και Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής επικοινωνίας οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες για τα σχολεία τους, τις δράσεις που πραγματοποιούν και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Η εκπαιδευτικός κα Βουλκίδου μίλησε για την περιοχή της Πτολεμαΐδας όπου βρίσκεται το σχολείο και για το σχολικό συγκρότημα «Βούλγαρη» στο οποίο ανήκει το ΕΝΕΕΓΥΛ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εργαστήριο της Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα θερμοκήπιο και τον πάγκο του ριζωτηρίου με το σύστημα της υδρονέφωσης. καθώς και στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Επίσης, παρουσίασε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε μορφή PowerPoint κάποιες ενδεικτικές δράσεις των μαθητών του σχολείου μας στις οποίες συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Τέλος, οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαμε ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες απόψεις και ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε επόμενο χρόνο όταντα προγράμματά μας θα είναι εμπλουτισμένα με περισσότερες δραστηριότητες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες τις οποίες και θα μοιραστούμε!

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!

Πατήστε κλικ στα παρακάτω τρία link για να δείτε τις παρουσιάσεις των δράσεών μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.